Προμήθεια πετρελαίου diesel θέρμανσης για την κάλυψη των αναγκών του Α.Π.Θ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Τμήμα Προμηθειών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης προτίθεται να προβεί στην προμήθεια με ποσοστό έκπτωσης επί της μέσης διαμορφούμενης χονδρικής τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 63 του Ν. 4257/2014 «Επείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών», για ποσότητα 26.000 λίτρων πετρελαίου diesel θέρμανσης.
Ενδεικτική τιμή μέσης χονδρικής τιμής πετρελαίου θέρμανσης 0,69 €/lt, σύμφωνα με τις τρέχουσες τιμές χονδρικής πώλησης του ημερήσιου δελτίου τιμών καυσίμων της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Θεσσαλονίκης, Τμήμα Εμπορίου & Τουρισμού.

Ο προϋπολογισμός της ως άνω προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των €24.600 με ΦΠΑ 23%.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν τις προσφορές τους μέχρι και την Παρασκευή 16-1-2015 και ώρα 11:00 στο Γραφείο του Τμήματος Προμηθειών, 3ος όροφος κτιρίου Διοίκησης, (τηλ. Επικοινωνίας Ε. Κουλιακιώτη 2310-996871) ή με ηλεκτρονική αποστολή στο email: ekouliak@ad.auth.gr.

Σημειώνεται ότι τον ανάδοχο βαρύνουν οι κρατήσεις υπέρ τρίτων και οι εισφορές που ισχύουν κατά το χρόνο της προσφοράς, ανάλογα με το αντικείμενο της σύμβασης και την πηγή χρηματοδότησης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο