Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια Η/Υ, tablet, laptop και εκτυπωτές για τη Νομική Σχολή ΑΠΘ

ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη,  19/12/2014   Αρ.Πρωτ: 249

Πληροφορίες:

Ελένη Κωστοπούλου, kostopoe@law.auth.gr

Τηλ: 2310.996532, Φαξ: 2310.996529

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν προσφορά για την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών-laptoptablet-εκτυπωτών-αξεσουάρ με προϋπολογισμό 9.000€ (εννιά χιλιάδες ευρώ) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και με κριτήριο ενδιαφέροντος τη χαμηλότερη τιμή προσφοράς για το σύνολο της προμήθειας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν πληροφορίες για την υποβολή της προσφοράς από την Κοσμητεία της Νομικής Σχολής Α.Π.Θ. (3ος όροφος κτιρίου Νομικής), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 10.00π.μ. – 13.00μ.μ. (τηλ. 2310-996532 – Υπεύθυνη κ. Κωστοπούλου).

Για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να καταθέσουν την επίσημη προσφορά τους, σφραγισμένη και υπογεγραμμένη από τον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας, στην Κοσμητεία Νομικής Σχολής (3ος όροφος κτιρίου Νομικής Τ.Κ. 54124) μέχρι τις 23-12-2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00.

Κάθε προσφορά που κατατίθεται είναι δεσμευτική και θα πρέπει:

α) να ικανοποιεί (ή να υπερκαλύπτει, όπου προβλέπεται) το σύνολο των απαιτούμενων χαρακτηριστικών του Πίνακα 1. Σε περίπτωση που από την προσφορά δεν είναι ξεκάθαρο αν κάποιο προσφερόμενο χαρακτηριστικό καλύπτει (ή υπερκαλύπτει) τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά του Πίνακα 1, μπορεί να ζητηθεί από το ΑΠΘ σχετική έγγραφη διευκρίνιση, που θα είναι δεσμευτική και θα αποτελέσει μέρος της τελικής προσφοράς από τον ενδιαφερόμενο. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον θεωρηθεί ότι δεν καλύπτεται κάποιο απαιτούμενο χαρακτηριστικό, η προσφορά κηρύσσεται άκυρη στο σύνολό της.

β) να μην υπερβαίνει τον συνολικό προϋπολογισμό

γ) να περιλαμβάνει αναλυτική αναφορά των προσφερόμενων ειδών (μοντέλο-τεχνικά χαρακτηριστικά που θα προσδιορίζουν μονοσήμαντα το προσφερόμενο είδος), συνολικό κόστος προσφοράς (με ΦΠΑ), καθώς και κόστος ανά είδος και ανά τεμάχιο για το σύνολο των προσφερόμενων ειδών.

δ) να ισχύει για χρονικό διάστημα τουλάχιστον έξι (6) μηνών από την ως άνω τελευταία ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών.

Η συμμετοχή στη διαδικασία ενδέχεται να οδηγήσει σε σύναψη σύμβασης απευθείας ανάθεσης προμήθειας με τον ανάδοχο που θα προσφέρει την οικονομικότερη προσφορά για τα ζητούμενα είδη. Ωστόσο, το ΑΠΘ διατηρεί την πλήρη και αποκλειστική ευχέρεια να ακυρώσει, αναστείλει, τροποποιήσει ή μεταθέσει χρονικά την παρούσα διαδικασία χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, καθώς και να διακόψει διαπραγματεύσεις ή συνομιλίες σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο, χωρίς καμία ευθύνη έναντι των συμμετεχόντων ή/και τρίτων προσώπων. Επίσης, το ΑΠΘ δε δεσμεύεται για την τελική υλοποίηση της προμήθειας.

Σε περίπτωση υλοποίησης της προμήθειας, και αφού υπογραφεί η σχετική σύμβαση ανάθεσης, δίνεται προθεσμία (15) ημερών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης στον ανάδοχο για την εκτέλεση της προμήθειας.

Σημειώνεται ότι τον ανάδοχο βαρύνουν τα έξοδα μεταφοράς προς την Κοσμητεία της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, οι κρατήσεις υπέρ τρίτων και οι εισφορές που ισχύουν κατά το χρόνο υποβολής της προσφοράς, ανάλογα με το αντικείμενο της σύμβασης και την πηγή χρηματοδότησης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο