Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Ένα Καινοτόμο και Ολοκληρωμένο Εννοιολογικό Μοντέλο για την Αντιμετώπιση των Επιπτώσεων της Κλιματικής Μεταβολής στην Ξηρασία: Δυνητικότητα Εφαρμογής ενός Προγράμματος Αύξησης των Βροχοπτώσεων στη Θεσσαλία, ΔΑΦΝΗ».

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Την Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015, θα διοργανωθεί η Επιστημονική μας Ημερίδα στο Αμφιθέατρο του Μετεωροσκοπείου "Βασίλειος Κυριαζόπουλος" του Α.Π.Θ.

Η Ημερίδα αυτή διοργανώνεται στο πλαίσιο της Δράσης Εθνικής Εμβέλειας «Συνεργασία 2011» και συγκεκριμένα του προγράμματος 11ΣΥΝ-8-1088, με τίτλο: «Ένα Καινοτόμο και Ολοκληρωμένο Εννοιολογικό Μοντέλο για την Αντιμετώπιση των Επιπτώσεων της Κλιματικής Μεταβολής στην Ξηρασία: Δυνητικότητα Εφαρμογής ενός Προγράμματος Αύξησης των Βροχοπτώσεων στη Θεσσαλία, ΔΑΦΝΗ».

Το πρώτο μέρος της Ημερίδας θα ξεκινήσει στις 10:00 με την περιγραφική αναφορά στο πρόγραμμα ΔΑΦΝΗ από τους εκπροσώπους των συνεργαζόμενων φορέων, ενώ στο δεύτερο μέρος, που θα ξεκινήσει στις 12:00 και θα ολοκληρωθεί στις 13:30, θα δοθεί έμφαση στην εκπαιδευτική και τεχνική παρουσίαση του προγράμματος.

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν. Βεβαιώσεις συμμετοχής θα δοθούν στους συμμετέχοντες.

Θέλω να σας προσκαλέσω να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Το Πρόγραμμα της Επιστημονικής Ημερίδας «ΔΑΦΝΗ» επισυνάπτεται.

Με εκτίμηση,

Θόδωρος Σ. Καρακώστας
Καθηγητής, Α.Π.Θ.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο