Επιστημονικό Σεμινάριο Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων Τμήμα Γεωπονίας ΑΠΘ

Επιστημονικό Σεμινάριο Επιμόρφωσης: Κατανόηση, μέτρηση και πρόβλεψη της διάρκειας ζωής των τροφίμων: Θεωρία και Εφαρμογές
Οργάνωση από Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων Τμήματος Γεωπονίας ΑΠΘ
 
Ο Τομέας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας, της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. οργανώνει Επιστημονικό Σεμινάριο Επιμόρφωσης με θέμα: «Κατανόηση, μέτρηση και πρόβλεψη της διάρκειας ζωής των τροφίμων: Θεωρία και Εφαρμογές».
Ο σκοπός του Σεμιναρίου η επιμόρφωση στελεχών Βιομηχανίας Τροφίμων και ειδικότερα στο προσωπικό  έρευνας και ανάπτυξης, σε στελέχη παραγωγής, ελέγχου-διασφάλισης ποιότητας, ακαδημαϊκό προσωπικό και μεταπτυχιακούς φοιτητές, ερευνητές τροφίμων, προσωπικό εργαστηρίων ανάλυσης τροφίμων και ανώτατα στελέχη του αγρο-διατροφικού τομέα. Ένας πρόσθετος στόχος είναι  η διασύνδεση ανάμεσα στον ακαδημαϊκό χώρο, την έρευνα και τη βιομηχανία.   

Μετάβαση στο περιεχόμενο