ΗΜΕΡΕΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 2006, Αφιέρωμα στο ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο

Το Τμήμα Τροφίμων της Ένωσης Ελλήνων Χημικών,με τη συνεργασία
του Εργαστηρίου Χημείας & Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Χημείας του ΑΠΘ,του ΕΦΕΤ,του Γενικού Χημείου του Κράτους,του Greek Lipid Forum και
του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας της ΕΕΧ διοργανώνει διήμερο Επιστημονικό Συνέδριο με σκοπό την προβολή των αποτελεσμάτων της έρευνας και των επιτευγμάτων της Χημείας και της Τεχνολογίας Τροφίμων και ειδικότερα αυτών που αφορούν το ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο