Αθλητική εκδήλωση «Συμμετέχω ισότιμα στην άθληση και την υγεία»

Η Οργανωτική Επιτροπή, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δια της Αντιπεριφέρειας Κοινωνικής Συνοχής & Αλληλεγγύης και η Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ο Τομέας Ιατρικής της Άθλησης του ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ και η Ένωση Αυτοδυτών Θεσσαλονίκης, σας προσκαλούν στην αθλητική εκδήλωση που συνδιοργανώνουν με συμμετοχή ατόμων με κινητική αναπηρία και προβλήματα όρασης και με θέμα «Συμμετέχω ισότιμα στην άθληση και την υγεία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 και κατά τις ώρες 09:30- 14:00.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής προγραμματίζεται:

09:30 Δρόμος υγείας στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης (από την περιοχή  έμπροσθεν του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκη / Ομίλων Φίλων Θαλάσσης – τερματισμός περιοχή έμπροσθεν Μεγάρου Μουσικής).

10:30 Επίδειξη τοξοβολίας (εντός του κλειστού κολυμβητηρίου Ποσειδωνίου).

10:30 Αυτόνομη Κατάδυση  (ώρα συγκέντρωσης συμμετεχόντων 09:30 εντός του κλειστού κολυμβητηρίου Ποσειδωνίου).

11:30 Αγώνας υδατοσφαίρισης (εντός του κλειστού κολυμβητηρίου Ποσειδωνίου).

12:30 Επίδειξη κανό-καγιάκ και δραστηριότητες νερού  (εντός του κλειστού κολυμβητηρίου Ποσειδωνίου).

Ο χαιρετισμός των  κ.κ. Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα και Πρύτανη του ΑΠΘ, καθηγητή Περικλή Μήτκα, θα γίνει στις 10:30 εντός του κλειστού κολυμβητηρίου του Ποσειδωνίου.

Η συμμετοχή των ατόμων με αναπηρία στις δραστηριότητες νερού θα μπορεί να γίνει κατόπιν σύμφωνης γνώμης του θεράποντος ιατρού τους και την συμπλήρωση εντύπου που διατίθεται από τους διοργανωτές. Σε αδυναμία πρόσφατου ιατρικού ελέγχου τα άτομα θα μπορούσαν να απευθυνθούν δωρεάν στο Εργαστήριο Αθλητιατρικής ΑΠΘ (τηλ.: 2310 992184, 2310 992164, 2310 992181).

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας.

 

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

              ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

 

        Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Θ. ΑΗΔΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο