Διάλεξη του Δρ. Ali Aydin, με θέμα :“Prevalence of antibiotic susceptibility, staphylococcal enterotoxins, toxin genes, and genetic-relatedness of foodborne Staphylococcus aureus strains isolated in Marmara Region, Turkey”

Ο Τομέας Υγιεινής και Τεχνολογίας Τροφίμων Ζ.Π. της Κτηνιατρικής Σχολής σας προσκαλεί στη διάλεξη που θα δώσει ο αναπληρωτής καθηγητής στον Τομέα Υγιεινής και Τεχνολογίας Τροφίμων της Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης, Δρ. Ali Aydin με θέμα: “Prevalence of antibiotic susceptibility, staphylococcal enterotoxins, toxin genes, and genetic-relatedness of foodborne Staphylococcus aureus strains isolated in Marmara Region, Turkey”.

Η εκδήλωση, που εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS Teaching Stuff Mobility, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Μαΐου 2012, ώρα 12 μ. στην αίθουσα Γαλακτοκομίας της Κτηνιατρικής Σχολής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο