Διεθνής έκθεση πανεπιστημίων για μεταπτυχιακά και διδακτορικά QS World Grad School Tour

Το King’s College, το Imperial College και άλλα κορυφαία πανεπιστήμια έρχονται στην έκθεση για μεταπτυχιακά και  διδακτορικά στη Θεσσαλονίκη.

Η QS World Grad School Tour είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση κορυφαίων πανεπιστημίων στον κόσμο για  μεταπτυχιακά και διδακτορικά, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015. Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους μελλοντικούς φοιτητές αντίστοιχων προγραμμάτων, που φιλοδοξούν να σπουδάσουν στην Ευρώπη, στην Αμερική και σε άλλους διεθνείς προορισμούς σπουδών.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν επίσημους υπευθύνους εγγραφών από τα καλύτερα Βρετανικά και διεθνή πανεπιστήμια, συμπεριλαμβανομένων των: Imperial College, King’s College, St. Johns, Radboud University, International Hellenic University και πολλών άλλων.

Η έκθεση περιλαμβάνει  ένα ευρύ φάσμα τομέων ειδίκευσης για μεταπτυχιακά και διδακτορικά, όπως οικονομικά και μάνατζμεντ, μηχανολογία και τεχνολογία υπολογιστών, ιατρική, τέχνες και γραφιστική, εκπαίδευση και άλλες σαράντα ειδικότητες. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν αυτοπροσώπως με τους υπευθύνους εγγραφών κορυφαίων πανεπιστημίων, να ενημερωθούν απευθείας για μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα, για τη διαδικασία αιτήσεων καθώς και για τις προϋποθέσεις εισαγωγής σε αυτά. Η έκθεση είναι ιδανική για όλους όσους θέλουν να μάθουν τα πάντα σχετικά με μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό μέσα σε ένα απόγευμα.

Επιπλέον η έκθεση προσφέρει:

  • QS Υποτροφίες ύψους $1.700.000 εκ. δολαρίων για μεταπτυχιακά και διδακτορικά
  • Σεμινάρια και workshops
  • Υποτροφίες για TOEFL και IELTS
  • Έλεγχο βιογραφικού
  • Τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού
  • YouRock – Το εργαλείο που θα σε βοηθήσει να αναδείξεις το βιογραφικό σου και τα δυνατά σου σημεία
  • Συμβουλευτική καριέρας

 

Τόπος και ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης

Θεσσαλονίκη, Τρίτη 10 Μαρτίου 2015, The Met Hotel, 26ης Οκτωβρίου 48, 15:00-20:30

Για να εγγραφείτε στην έκθεση κάντε κλικ εδώ topuniversities.com/hellas

 

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν αλλά απαιτείται η εγγραφή ηλεκτρονικά.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο