Δράση «Ερμηνεύοντας έναν Πολιτιστικό Περίπατο: Οδός Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη. Μια μέρα στη Ρωμαϊκή Αγορά. Μυστικά και ερμηνείες…».

Η ΙΣΤ΄ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων στο πλαίσιο του εορτασμού της 18ης Μαΐου ως Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2012, ανακοινώνει ότι θα ανοίξει το Μουσείο της Ρωμαϊκής Αγοράς προσφέροντας στους πολίτες της Θεσσαλονίκης μία μοναδική ευκαιρία να το επισκεφτούν και να θαυμάσουν τα εκθέματα των αρχαιολογικών ανασκαφών της Αγοράς.

Επιπλέον, για τον ίδιο λόγο συμμετέχει, σε συνεργασία με το Μουσείο Αρχιτεκτονικής, το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Πολυτεχνικής Σχολής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μουσειολογία» του Α.Π.Θ. και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και με την Εταιρεία Ελλήνων Μουσειολόγων, στην οργάνωση της δράσης «Ερμηνεύοντας έναν Πολιτιστικό Περίπατο: Οδός Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη. Μια μέρα στη Ρωμαϊκή Αγορά. Μυστικά και ερμηνείες…».
Η δράση θα πραγματοποιηθεί στον Αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσει από την Παρασκευή 18 έως την Κυριακή 20 Μαΐου 2012, από τις 9:00 έως τις 15:00.

Αναλυτικές πληροφορίες στο συνημμένο Δελτίο Τύπου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο