Εναρκτήρια Εκδήλωση (Kick Off Event) «First Lego League» και Greece Ambassador’s Event

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ. είναι «στρατηγικός εταίρος σε επιστημονικά θέματα» της eduACT (Δράση για την εκπαίδευση), ένα εκπαιδευτικό μη κερδοσκοπικό – αγαθοεργές σωματείο νέων που διοργανώνει το διεθνή διαγωνισμό «First Lego League» στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Μάρτιο στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ.

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί μία εναρκτήρια εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης 2  που θα χρησιμεύσει ως προετοιμασία των ομάδων των παιδιών που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό.

Στο πλαίσιο των ομιλιών θα προβληθεί το έργο “cubes coding” του κ. Θεοδόση Σαπουνίδη, μέλους Ε.ΔΙ.Π. του Τμήματoς Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής και Διδάκτορα του Τμήματος Πληροφορικής του ΑΠΘ και οι διεθνείς διακρίσεις του καθώς και του Α.Π.Θ. συνολικά.

Για τις διακρίσεις του αυτές ο κ. Σαπουνίδης τιμάται από το Α.Π.Θ. Την τιμητική πλακέτα θα παραδώσει στον κ. Σαπουνίδη ο  κ. Θεόδωρος Λαόπουλος, Αναπληρωτής Πρύτανη Έρευνας και Συντονισμού του Α.Π.Θ.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Μετάβαση στο περιεχόμενο