Ημερίδα για την τελική εκδήλωση του προγράμματος “Φροντίζω τα δόντια μου και το χαμόγελό μου”

Η ημερίδα διοργανώνεται στα πλαίσια της λήξης του προγράμματος «Φροντίζω τα δόντια μου και το χαμόγελό μου» σε συνεργασία με το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.
Πρόκειται για πρόγραμμα Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ. ΙΙ που προκηρύχθηκε από το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, με επιστημονικώς υπεύθυνη την κυρία Βασιλική Τοπίτσογλου, αναπληρώτρια καθηγήτρια Οδοντιατρικής. Το πρόγραμμα αφορούσε στη δημιουργία Δικτύου Αγωγής Στοματικής Υγείας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και Κεντρικής Μακεδονίας.

Την ημερίδα θα παρακολουθήσουν 350 παιδιά Δημοτικού Σχολείου των Νομών Θράκης, Ανατολικής και Κεντρικής Μακεδονίας, συνοδευόμενα από τους δασκάλους τους και τους Υπεύθυνους Αγωγής Υγείας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η όλη εκδήλωση θα πλαισιωθεί από ευχάριστα για τα παιδιά δρώμενα και τη βράβευση της καλύτερης αφίσας των παιδιών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης κ. Γ. Καλαντζής, ο Πρόεδρος της Οδοντιατρικής Σχολής κ. Α. Ε. Αθανασίου, ο Πρόεδρος του Τομέα και καθηγητής του Εργαστηρίου Προληπτικής Οδοντιατρικής, Περιοδοντολογίας και Βιολογίας Εμφυτευμάτων κ. Α. Κωνσταντινίδης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γ. Καρατάσιος και η Προϊσταμένη της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού και Κοινωνικής Προστασίας του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης κα Α. Χατζηνικολάου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο