Πρώτη Πανηγυρική Δημόσια Εκδήλωση του Ιατρικού Ολυμπικού Συνδέσμου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Ολυμπικού Συνδέσμου θα πραγματοποιήσει την πρώτη πανηγυρική Δημόσια Εκδήλωση του Συνδέσμου την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010 στην αίθουσα διαλέξεων του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στην οδό πλατείας Αριστοτέλους αριθμό 4 και ώρα 20.00.

Προσκεκλημένος ομιλητής θα είναι ο Ομ. Καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. κ. Δ. Λυπουρλής με θέμα ομιλίας «Βασικές διδασκαλίες της Ιπποκρατικής Ιατρικής». Θα ακολουθήσει  Μουσικό Πρόγραμμα.

Ο Ιατρικός Ολυμπικός Σύνδεσμος ιδρύθηκε την 8-1-2010 και μέλη του είναι Ομότιμοι και εν ενεργεία Καθηγητές της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ καθώς και ιατροί της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής.

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Ολυμπικού Συνδέσμου απαρτίζεται από τους κ.κ. Φ.Γραμματικό Ομ. Καθηγητή της Ιατρικής (Πρόεδρο), Αρ. Μηνά Ομ. Καθηγητή ΑΠΘ πρώην πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής (Αντιπρόεδρο),  Καθηγητή Ν. Ντόμπρο Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής (Κοσμήτορα Συνεδρίων),  Ι.Μπόντη Ομ. Καθηγητή πρώην πρόεδρο Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ, τους Καθηγητές της Ιατρικής Σχολής Κ. Πολυζωϊδη (Ταμία) και Β.Κόκκα (Γραμματέα) και τον εκπρόσωπο του Δήμου Θεσσαλονίκης Αντιδήμαρχο κ. Ν. Μακραντωνάκη.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Το ΔΣ του Συνδέσμου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο