“Το Πανεπιστήμιο σε διάλογο” – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ Τα αποτελέσματα του εσωτερικού διαλόγου στα πανεπιστήμια και οι προτάσεις τους σχετικά με τις αλλαγές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα παρουσιαστούν, για πρώτη φορά, σε εκδήλωση που διοργανώνει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12.30, στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.

Στην εκδήλωση, με τίτλο «Το Πανεπιστήμιο σε διάλογο», θα συμμετάσχουν οι Πρυτανικές Αρχές του Α.Π.Θ., του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Θεσσαλίας, Αιγαίου, Μακεδονίας, και του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Προεδρεύων της Συνόδου Πρυτάνεων Ελληνικών Πανεπιστημίων και Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου. Τη συζήτηση συντονίζει o Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Να σημειωθεί ότι την ιστοσελίδα http://noc.auth.gr/services/voice-video/streaming/vod_events.html μπορούν να επισκέπτονται όσοι επιθυμούν να δουν τις προηγούμενες εκδηλώσεις που μεταδόθηκαν μέσω live streaming καθώς υπάρχει αρχείο με όλες τις μαγνητοσκοπημένες εκδηλώσεις του Α.Π.Θ. Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να δείτε ζωντανά την εκδήλωση. aasdsdsdsdss

Μετάβαση στο περιεχόμενο