Ανακοίνωση της Αναπληρώτριας Πρύτανη, Αντιπρυτάνεως Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού, Καθηγήτριας Δέσπως Αθ. Λιάλιου

Ανακοίνωση

της Αναπληρώτριας Πρύτανη, Αντιπρυτάνεως Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού,

Καθηγήτριας Δέσπως Αθ. Λιάλιου

 

Αγαπητά μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας,

Κλείνοντας τη θητεία μου ως Αντιπρυτάνεως Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Προσωπικού, σας ενημερώνω ότι στο σύνδεσμο http://qa.auth.gr/el/node/5533 της ιστοσελίδας της ΜΟΔΙΠ, έχουν αναρτηθεί από τον Ιούλιο 2014 τα ακόλουθα:

Η Έκθεση Αυτοαξιολόγησης ΑΠΘ 2010-2014, όπως κατατέθηκε στην ΑΔΙΠ.

Η Εξωτερική Αξιολόγηση στο ΑΠΘ 2010-2014 και η Έκθεση “Υπηρεσιακές Μονάδες Κεντρικής Διοίκησης, Αυτοτελείς Μονάδες και Γραφεία, Επιτροπές ΑΠΘ. Αποτύπωση παρούσας κατάστασης με ποιοτικά δεδομένα 2010-2014”, που κατατέθηκαν επίσης στην ΑΔΙΠ.

Ο Απολογισμός της ΜΟΔΙΠ και της Επιτροπής Παρακολούθησης Διεθνών Συστημάτων Ταξινόμησης και Κατάταξης Πανεπιστημίων 2010-2014, καθώς επίσης και οι Απολογισμοί της Αντιπρυτανείας Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Προσωπικού της περιόδου 2010-2014,

Εκπληρώνοντας απέναντί σας και απέναντι στην Ελληνική Πολιτεία το χρέος μου και την ευθύνη που μου αναθέσατε με την εκλογή μου στην πρυτανική Αρχή το 2010.

Το τετραετές ταξίδι, δύσκολο, αλλά και άκρως γοητευτικό, όπως και το ίδιο το ΑΠΘ, ολοκληρώθηκε χάρη σε όλους εσάς, τα μέλη των ποικίλων Επιτροπών και -ιδίως- χάρη στην αυταπάρνηση των υπαλλήλων μας, άμεσων συνεργατών μου, στελεχών της Διοίκησης, Προϊσταμένων και υπαλλήλων μας μέχρις ενός.

Εύχομαι στη νέα Πρυτανική Αρχή, τον Πρύτανη, Καθ. κ. Περικλή Μήτκα, και τους Αναπληρωτές Πρύτανη, Καθ. κα Παρασκευή Πατάκα, Αναπλ. Καθ. κ. Νικόλαο Βαρσακέλη και Αναπλ. Καθ. κ. Θόδωρο Λαόπουλο, με τη συμπαράσταση όλων μας, να έχουν ευκολότερο δρόμο και καλύτερα αποτελέσματα προς όφελος των φοιτητών μας, του ΑΠΘ και της πόλης μας.

Η Αναπληρώτρια Πρύτανη
Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων & Προσωπικού
Πρόεδρος ΜΟΔΙΠ-ΑΠΘ
Δέσπω Αθ. Λιάλιου
Καθηγήτρια Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας

Μετάβαση στο περιεχόμενο