Βράβευση Ερευνητικής Εργασίας Φοιτητή του Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων του Τμήματος Γεωπονίας Α.Π.Θ.

Στο διεθνές συνέδριο 29th EFFoST International Conference, Food Science Research and Innovation: ‘Delivering sustainable solutions to the global economy and society’, November 10‐12, 2015, Athens, Greece, που οργανώθηκε υπό την αιγίδα της European Federation of Food Science & Technology (EFFoST), ο κ. Κωνσταντίνος Θυμιατής απέσπασε το 1ο βραβείο ερευνητικής εργασίας στην κατηγορία των B.Sc./M.Sc. διπλωματικών ερευνητικών εργασιών “Student of the Year Award, 2015”, με χρηματικό έπαθλο 1000€. Επιβλέπουσα της συγκεκριμένης εργασίας ήταν η Επικ. Καθηγήτρια του Τομέα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων, κα Αθανασία Γούλα.

Η βραβευθείσα εργασία είχε τίτλο "An approach to turn grape pomace into a valuable food byproduct" και ερευνητές τους K. Thymiatis, K. Kaderides και A. Goula.

Μετάβαση στο περιεχόμενο