Διαδικτυακή Αναμετάδοση (live streaming) με θέμα «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νέων – Ευκαιρίες που προσφέρει η Ευρώπη για τους Νέους»

Η  Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία  Προγραμμάτων Ε.Ε. “Νέα Γενιά σε Δράση & Eurodesk” του Ινστιτούτου  Νεολαίας, πραγματοποιεί διαδραστική επικοινωνία με νέους, στο πλαίσιο  του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νέων.
Σε αυτό το πλαίσιο, διοργανώνει την Τρίτη 17 Μαΐου 2011, από τις 15.30 μέχρι τις 18.00,  ζωντανή διαδικτυακή συζήτηση. Στη συζήτηση, οι νέοι  θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απορίες τους γύρω από τις ευκαιρίες που τους παρέχει η Ε.Ε., καθώς επίσης και να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους για θέματα που τους απασχολούν.  Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν συνοπτικά: Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας για την Κοινωνική Οικονομία,το  προγραμμα “Κοινωφελής Εργασία”, τα “Τοπικά  Ολοκληρωμένα Προγραμματα Απασχόλησης”, οι “Θυρίδες Νεανικής επιχειρηματικότητας”, το “Νεολαία σε Δράση”, το “Culture”, η  “Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων”, το “Δημιουργώ” κ.α.

Θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτημάτων και κατά τη διάρκεια της  εκδήλωσης μέσω των διαδικτυακών τόπων που θα αναμεταδίδουν την  εκδήλωση. Οι απαντήσεις θα δοθούν ζωντανά από τους κ.κ. Γ. Λιβανό,  Γενικό Γραμματέα Νέας Γενιάς, Μ. Γεωργακά, Πρόεδρο του Ινστιτούτου  Νεολαίας, κ. Θ. Τσέκο, Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Κοινοτικών και  άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα Ι.  Ορφανού, Ειδική Γραμματέα Υπουργείου Παιδείας ΔΒΜΚΘ, κα Ε. Κομνηνού,
του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Culture του Υπουργείου Πολιτισμού και  Τουρισμού και η κα Ο. Οικονόμου, Προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής  Equal του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί από τις ιστοσελίδες: http://www.ify.gr/www.neagenia.gr, http://www.neolaia.gr/, http://www.auth.gr/,
http://gdias.teipir.gr/ και στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης «Eurodesk  Greece» του Facebook.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διαδικτυακή μετάδοση (17/5/2011):

Μετάβαση στο περιεχόμενο