ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΥΠΡΟΥ (THE CYPRUS INSTITUTE)

Το Ινστιτούτο Κύπρου, ένας νέος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στην έρευνα και την εκπαίδευση, προσφέρει τα ακόλουθα διδακτορικά προγράμματα σπουδών κατόπιν άδειας από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας:

1. Computational Sciences
2. Digital Cultural Heritage
3. Environment and Atmospheric Sciences

Τα προγράμματα είναι πολύ επιλεκτικά και προσφέρονται στην Αγγλική γλώσσα. Στοχεύουν προς τους εξαίρετους φοιτητές που φιλοδοξούν να γίνουν οι μελλοντικοί ηγέτες στον ακαδημαϊκό και ερευνητικό τομέα. Τα προγράμματα είναι τριετούς διάρκειας, είναι οργανωμένα σε έξι ακαδημαϊκά τετράμηνα και συνάδουν με τις σπουδές τρίτου κύκλου της  Bologna. Οι φοιτητές που γίνονται δεκτοί εντάσσονται σε ένα πλούσιο ερευνητικό και ακαδημαϊκό περιβάλλον με ερευνητές και ακαδημαϊκούς που προέρχονται από το διεθνή χώρο και έχουν εκτεταμένη διεθνή πείρα. Τα προγράμματα προσφέρονται στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Κύπρου στην Αθαλάσσα – Λευκωσία. Σε όσους φοιτητές γίνονται δεκτοί, το Ινστιτούτο προσφέρει επίδομα Βοηθού Ερευνητή (Research Assistantship). Περισσότερες πληροφορίες για ενδιαφερόμενους φοιτητές υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου www.cyi.ac.cy .
Αιτήσεις για το εαρινό τετράμηνο 2011 θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010 στην πιο κάτω διεύθυνση:

The Office of Graduate Studies
20 Constantinou Kavafi Street,
2121 Lefkosia – Cyprus
P.O.Box 27456,
1645 Lefkosia – Cyprus

Tel.: +357 22 208 600
Fax: +357 22 208 650 / +357 22 208 625
Email: doctoral.programs@cyi.ac.cy
URL: www.cyi.ac.cy

Μετάβαση στο περιεχόμενο