Διεθνής Πρακτική Άσκηση-Συνέδρια

Θέλεις να συνδυάσεις την πρακτική εμπειρία με τη διαπολιτισμική κατανόηση; Να γνωρίσεις τα όριά σου και να αναπτυχθείς, γνωρίζοντας ανθρώπους από όλο τον κόσμο; Η υποβολή αιτήσεων για το Πρόγραμμα Διεθνούς Πρακτικής Άσκησης ξεκίνησε!

Δήλωση συμμετοχής στο Πρόγραμμα μέχρι την Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008 !

Σε συγκινεί ο εθελοντισμός? Θέλεις να γνωρίσεις νέους ανθρώπους σαν κι εσένα από 6 διαφορετικά πανεπιστήμια της Ελλάδας? Έλα στο Πανελλήνιο Συνέδριο Ανάπτυξης της AIESEC, το HEADCo Reloaded! Μάθε περισσότερα για το περιβάλλον, την εκπαίδευση, τη βιώσιμη ανάπτυξη, την εταιρική κοινωνική ευθύνη -και πολλά άλλα- μέσα από συζητήσεις, trainings και βιωματικά παιχνίδια! Τέσσερις ημέρες (10/4-13/4) γεμάτες δυνατές εμπειρίες και ανθρώπους που μιλάνε την «ίδια γλώσσα» με σένα ( ή και όχι! ) …

Για να μάθεις περισσότερα σε προσκαλούμε να έρθεις στις ενημερωτικές συναντήσεις που γίνονται κάθε Παρασκευή 12:00 στο γραφείο ή και στη μεγάλη ενημερωτική συνάντηση “State of the World” που θα γίνει την Τετάρτη 26 Μαρτίου και ώρα 14:00 στην αίθουσα 212 του κτιρίου ΝΟΠΕ.

Τι είναι η AIESEC?
Η AIESEC με παρουσία σε 100 χώρες και περισσότερα από 1100 πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο είναι η μεγαλύτερη διεθνής φοιτητική ένωση, μία πλατφόρμα για να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και να γίνεις καλύτερος/η. Μπορείς κι εσύ να γνωρίσεις τις δραστηριότητές μας, να συμμετάσχεις στο εκπαιδευτικο περιβάλλον, να δραστηριοποιηθείς σε ομάδες και να αναπτύξεις τις ικανότητές σου.
Το γραφείο μας βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου Ν.Ο.Π.Ε. (Νομική, Οικονομικο, Πολιτικές Επιστήμες), στον εξωτερικό διάδρομο που οδηγεί στην Κεντρική Βιβλιοθήκη. Είναι ανοιχτό καθημερινά 10:00-16:00. Για οποιαδήποτε απορία, θα μας βρεις και στο τηλέφωνο 2310 246165 ή 2310 991380, καθώς και στο email: auth.gr@aiesec.net

Τέλος, μπορείς να ενημερώνεσαι για οτιδήποτε νεότερο από το blog της AIESEC ΑΠΘ –> aiesecauth.wordpress.com

Μετάβαση στο περιεχόμενο