Διευκρινίσεις για το διαγωνισμό σχεδιασμού λογότυπου της δράσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης: ΟΙΚΟ-Α.Π.Θ./ECO-A.U.TH.

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας,

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) διεξάγει διαγωνισμό για το σχεδιασμό λογότυπου της δράσης: ΟΙΚΟ-Α.Π.Θ./ECO-A.U.TH.. Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους φοιτητές, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ αντικείμενό του είναι η εκπόνηση σχεδιαστικής μελέτης για τη δημιουργία λογότυπου που θα γίνει το αναγνωριστικό σήμα της δράσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης: ΟΙΚΟ-Α.Π.Θ./ECO-A.U.TH.

Ο διαγωνισμός προκηρύχθηκε στις 24 Μαρτίου 2011 και ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και ανταπόκριση από φοιτητές και φοιτήτριες του Α.Π.Θ. Δεδομένου ότι προέκυψαν ορισμένα ερωτήματα, καθώς και απορίες από μέρους των ενδιαφερόμενων, κρίναμε σκόπιμο να δώσουμε κάποιες περαιτέρω διευκρινίσεις  προς αποφυγή λαθών.

  1. Στο λογότυπο πρέπει να περιέχεται η φράση ΟΙΚΟ-ΑΠΘ και ECOAUTH χωρίς τελείες στο ακρωνύμιο.
  2. Ο κάθε λογότυπος πρέπει να κατατεθεί σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή, ακριβώς όπως αναφέρεται στην προκήρυξη του διαγωνισμού. Διευκρινίζεται ότι για την έντυπη μορφή σε οριζόντια διάταξη Α4 (landscape), οι υποψήφιοι πρέπει να καταθέσουν το λογότυπο έτσι ώστε το μέγεθός του να καταλαμβάνει το δυνατό μεγαλύτερο ποσοστό της επιφάνειας.
  3. Στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος φοιτητές και φοιτήτριες, προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί και υποψήφιοι διδάκτορες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η φοιτητική ιδιότητα αποδεικνύεται με την κατάθεση φωτοτυπίας της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου σπουδών ή βεβαίωσης σπουδών μεταπτυχιακού φοιτητή. Στις περιπτώσεις που ο/η ενδιαφερόμενος–η, έχει αποφοιτήσει και εφόσον η ημερομηνία αποφοίτησης είναι μεταγενέστερη της ημερομηνίας προκήρυξης του διαγωνισμού (24 Μαρτίου 2011), μπορεί να καταθέσει την αίτησή του/της μαζί με μία βεβαίωση από τη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματος, όπου θα αναφέρεται η ημερομηνία αποφοίτησης.
  4. Οι ολοκληρωμένες προτάσεις των υποψηφίων θα κατατίθενται μαζί με αίτηση, μέχρι τις 12 Μαΐου 2011, στο Τμήμα Πρωτοκόλλου και Διεκπεραίωσης (Κτίριο Διοίκησης ΑΠΘ, 1ος όροφος) με την ένδειξη «Για το Διαγωνισμό Λογότυπου ΟΙΚΟ-ΑΠΘ».

Για τυχόν ερωτήσεις ή απορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Αντιπρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, κ. Π. Παρτακελίδου, τηλ. 2310-996610, e-mail: ppartake@ad.auth.gr.

Από την Οργανωτική Επιτροπή του Διαγωνισμού

Μετάβαση στο περιεχόμενο