Θερινό Σχολείο προσανατολισμού και ενημέρωσης στις τελευταίες εξελίξεις της έρευνας και της τεχνολογίας, το οποίο απευθύνεται σε πτυχιούχους ή τελειόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών “Δημόκριτος”

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών “Δημόκριτος”, συνεχίζοντας μία μακρά παράδοση, διοργανώνει από 6 έως 17 Ιουλίου 2009 Θερινό Σχολείο προσανατολισμού και ενημέρωσης στις τελευταίες εξελίξεις της έρευνας και της τεχνολογίας, το οποίο απευθύνεται σε πτυχιούχους ή τελειόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ.

Σκοπός των διαλέξεων είναι να παρουσιαστεί η σημερινή πορεία της έρευνας στις Φυσικές, Χημικές και Βιολογικές επιστήμες και την Τεχνολογία. Ομιλητές θα είναι Έλληνες ερευνητές από το ΕΚΕΦΕ “Δ” καθώς επίσης και επιφανείς επιστήμονες από Ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Αξίζει να επισημάνουμε ότι η εναρκτήρια ομιλία για το Θερινό Σχολείο 2009 θα δοθεί από τον Καθ. Peter Grünberg (Nobel Prize in Physics 2007). Ταυτόχρονα οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν τόσο για τις δυνατότητες που τους προσφέρονται για μεταπτυχιακές σπουδές στο Κέντρο όσο και τις προοπτικές απασχόλησης και ερευνητικής σταδιοδρομίας στις διάφορες επιστημονικές και τεχνολογικές κατευθύνσεις.

Μετά τιμής,

Ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης του ΕΚΕΦΕ “Δ“

Δρ Χρήστος Τσάμης

Μετάβαση στο περιεχόμενο