Κάρτες Απεριορίστων Διαδρομών Ο.Α.Σ.Θ._Μάϊος

Η διαδικασία απόκτησης της εκπτωτικής κάρτας απεριορίστων διαδρομών του Ο.Α.Σ.Θ. για το μήνα Iούνιο, ξεκινά την Πέμπτη 17 Μαϊου 2012, διενεργείται από την Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας (κτίριο Διοίκησης, ισόγειο, γραφείο 18, δίπλα στην Αίθουσα Τελετών, τηλέφωνο 2310 991376, 995386) και απευθύνεται σε τα όλα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας (μόνιμοι υπάλληλοι, ΙΔΑΧ, ΕΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, μέλη ΔΕΠ, Συμβασιούχοι Ορισμένου Χρόνου, Εργολαβικοί Υπάλληλοι Α.Π.Θ.).

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα απευθύνονται στην Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας από τις 17 έως και 25 Μαϊου ως εξής:

Ι. Τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας που απέκτησαν κάρτα απεριορίστων διαδρομών για το μήνα Μάρτιο μέσω της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας καταβάλλουν μόνο το αντίτιμο της κάρτας απεριορίστων διαδρομών (24 ευρώ).

ΙΙ. Τα υπόλοιπα ενδιαφερόμενα μέλη θα πρέπει να προσκομίσουν στην Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας τα ακόλουθα:
1.Αίτηση (διατίθεται από την υπηρεσία)
2.Έγγραφο που αποδεικνύει την υπαλληλική σχέση με το Α.Π.Θ., στο οποίο αναγράφεται ο Αριθμός Μητρώου Υπαλλήλου Α.Π.Θ. και, ανάλογα με τη σχέση εργασίας στο Α.Π.Θ., μπορεί να είναι:
-κάρτα μέλους Α.Π.Θ. είτε
-μισθοδοτική κατάσταση είτε
-βεβαίωση από το Σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού Α.Π.Θ. (για το μόνιμο διοικητικό προσωπικό, τους/τις υπαλλήλους ΙΔΑΧ και συμβασιούχους ορισμένου χρόνου) είτε
-βεβαίωση από το Σωματείο Εργολαβικών Υπαλλήλων Α.Π.Θ. (για τους εργολαβικούς υπαλλήλους)
3. Το αντίτιμο της κάρτας απεριορίστων διαδρομών (24 ευρώ)
4. Μία (1) φωτογραφία, για τα μέλη που δεν έχουν ήδη κάρτα
5. Φωτοτυπία του στελέχους της κάρτας, για τα μέλη που έχουν ήδη κάρτα

Οι κάρτες θα διατίθενται από την Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας στις 30 & 31 Μαϊου  σύμφωνα με τον κατάλογο αυτών που έχουν πληρώσει.

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος διαρκεί, αυστηρά,  από 17 έως και 25 Μαϊου  στα γραφεία της ΕΚΠΥ (κτίριο Διοίκησης, ισόγειο, γραφείο 18, δίπλα στην Αίθουσα Τελετών, τηλέφωνο 2310 991376, 995386, e-mail: socialcom@ad.auth.gr).

Μετάβαση στο περιεχόμενο