ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ στην ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ (Master ISICG) από το ΤΕΙ Αθηνών

Το Tμήμα Πληροφορικής του ΤΕΙ-Αθήνας έχει μακρόχρονη συνεργασία στον τομέα της έρευνας και της εκπαίδευσης με το τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου της Limoges (Γαλλία), η οποία επισφραγίστηκε με τη συμμετοχή στη δημιουργία του Master Πληροφορικής και τη λειτουργία του στην Αθήνα με τη μορφή σύμπραξης (ΥΑ: Φ.Ε.Κ. 1122/Β΄/18-08-2006).
Στόχος του Master είναι να προσφέρει εξειδίκευση υψηλού επιπέδου στην Πληροφορική.
Η ειδίκευση που προσφέρεται είναι καινοτομική, σύγχρονη και στοχεύει σε επαγγέλματα που σχετίζονται με την τεχνολογία πολυμέσων & διαδικτύου με έμφαση στην εικόνα και το σχεδιασμό υπολογιστικών γραφικών. Ο προσανατολισμός του είναι τόσο ερευνητικός όσο και επαγγελματικός.

Το Master διεξάγεται σε δύο (2) ακαδημαϊκά έτη. Περιλαμβάνει τρία ακαδημαϊκά εξάμηνα θεωρητικής και εργαστηριακής διδασκαλίας και το τελευταίο εξάμηνο αφιερώνεται στην πρακτική άσκηση σε ερευνητικό εργαστήριο ή επιχείρηση και στην εκπόνηση διπλωματικής.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να πιστοποιούν καλή γνώση της γαλλικής ή της αγγλικής γλώσσας. Όσοι δεν γνωρίζουν τη γαλλική οφείλουν να παρακολουθήσουν τα αντίστοιχα μαθήματα ξένης γλώσσας.

2010-2011 : Ετήσια δαπάνη διαχείρισης του φακέλου φοιτητών 600 ευρώ, (χωρίς άλλη δαπάνη ή δίδακτρα).

Διεύθυνση ΠΜΣ / Πληροφορίες:
Τ.Ε.Ι. ΑΘΗΝΑΣ-ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Αγ. Σπυρίδωνος & Δημητσάνας, 122 10 Αιγάλεω
ΤΗΛ.: 210 5385826
Ιστοσελίδα: http://master-isicg.teiath.gr
Email : master-isicg@teiath.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο