Προκήρυξη Κέντρου Λειτουργίας Δικτύου ΑΠΘ

Το Κέντρο Λειτουργίας Δικτύου (ΚΛΔ) Α.Π.Θ. προτίθεται να απασχολήσει επτά (7) προπτυχιακούς φοιτητές από την Σχολή Θετικών Επιστημών και την Πολυτεχνική Σχολή ως εκπαιδευόμενους. Οι θέσεις περιλαμβάνουν εβδομαδιαία απασχόληση 15 ωρών. Μετά από τρίμηνη δοκιμαστική περίοδο οι θέσεις μπορούν να οδηγήσουν σε υποτροφία μετά από επιλογή τον επόμενο Φεβρουάριο.

Οι υποψήφιοι πρέπει να βρίσκονται από το 2ο ως και το προτελευταίο έτος των σπουδών τους και να γνωρίζουν καλά την αγγλική γλώσσα. Γνώσεις και εμπειρία σε διαχείριση δικτύων είναι επιθυμητά αλλά όχι προαπαιτούμενα προσόντα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσκομίσουν μέχρι την Πεμπτη 2 Νοεμβρίου 2006 σύντομο Βιογραφικό σημείωμα, κατάσταση αναλυτικής βαθμολογίας και συμπληρωμένο το «Έντυπο αυτοαξιολόγησης υποψηφίου» του ΚΛΔ στην γραμματεία του Κέντρου Λειτουργίας Δικτύου (κα Α. Μαργαρίτη, 1ος όροφος, κτ. Βιολογίας, τηλ. 2310998435). Περισσότερες πληροφορίες για το πλαίσιο απασχόλησης φοιτητών στο ΚΛΔ Α.Π.Θ. βρίσκονται διαθέσιμες στη διεύθυνση http://noc.auth.gr/about/staff/students.

Προσωπική συνέντευξη θα δοθεί στον ίδιο χώρο, σε Επιτροπή του ΚΛΔ την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2006 στις 10 το πρωί.

Μετάβαση στο περιεχόμενο