ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ :“3rd EMUNI Research Souk 2011 – The Euro Mediterranean Student Research Multi-conference”

Σας πληροφορούμε ότι στο πλαίσιο της συμμετοχής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο EuroMediterranean University (EMUNI*) θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου 2011 το “3rd EMUNI Research Souk”, που συνδιοργανώνεται με Πανεπιστήμια από 10 χώρες  συμπεριλαμβανομένου του Aριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και θα έχει θέμα:
“Innovation and Employability: The Universities Challenge”
.

Κύριος διοργανωτής του Συνεδρίου είναι το Beirut Arab University Partner Universitιies: University of Saint Joseph, Notre Dame University, National Center for Scientific Research.

Τοπικοί διοργανωτές: Politecnico di Studi Aziendali universita privata a distanza, Switzerland, University of Murcia – Campus Mare Nostrum, Spain, Universitatea “Petre Andrei” din Iaşi, Romania, Università di Palermo, Italy, International School for Social and Business Studies, Slovenia, Mediterranean center for arts and sciences, Italy, Aristotle University of Thessaloniki, Greece, Çukurova University, Turkey. Faculty of Economics and Engineering Management, University Business Academy, Serbia.

Η διεξαγωγή του συνεδρίου θα γίνει ταυτόχρονα με την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης σε όλα τα συμμετέχοντα Πανεπιστήμια.

Oι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά στην υπεύθυνη εκ μέρους του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου κ. Ελπίδα Κολοκυθά, Επίκουρη Καθηγήτρια, (email: lpcol@civil.auth.gr)  την περίληψη της προτεινόμενης ανακοίνωσης.

H μορφή της περίληψης που θα υποβληθεί πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής:

  • Ονοματεπώνυμο φοιτητή/ριας
  • Σχολή/Τμήμα
  • Ονοματεπώνυμο-email επιβλέποντα καθηγητή
  • Περίληψη (150-200 λέξεις)

Η περίληψη μπορεί να είναι στα ελληνικά, δεδομένου ότι οι ανακοινώσεις στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο θα γίνουν στην ελληνική. Ωστόσο, η περίληψη και ολόκληρο το κείμενο της εργασίας θα πρέπει να γραφεί και στα αγγλικά ή στα γαλλικά, δεδομένου ότι όλες οι ανακοινώσεις, μετά το Συνέδριο, θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό βιβλίο πρακτικών στην ιστοσελίδα του EMUNI.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία της περίληψης και του κειμένου στα αγγλικά ή στα γαλλικά μπορούν να αντληθούν από το δικτυακό τόπο: http://resouk.emuni.si/papers-info

Επισημαίνεται ότι η καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εργασιών για το συνέδριο είναι η 7η Mαρτίου 2011.
Mετά τις 11 Μαρτίου 2011, οι συγγραφείς εργασιών που θα εγκριθούν θα λάβουν σχετικό μήνυμα από την επιστημονική επιτροπή του Συνεδρίου EMUNI SOUK 2011.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι επισκεπτόμενοι το δικτυακό τόπο: http://resouk.emuni.si/home
*Πληροφορίες για το EuroMediterranean University: http://www.emuni.si/en/

Μετάβαση στο περιεχόμενο