Πρόσβαση στις τεχνολογικές και οινομικές μελέτες της Forrester

Τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΑΠΘ έχουν πλέον δωρεάν πρόσβαση στις μελέτες και αναλύσεις της εταιρείας Forrester.

H εταιρεία Forrester είναι μία ανεξάρτητη εταιρεία διεξαγωγής τεχνολογικών και οικονομικών μελετών, η οποία παρέχει στους πελάτες της συμβουλές για θέματα που άπτονται της διείσδυσης της τεχνολογίας στις επιχειρήσεις και στους καταναλωτές. Προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της εκπόνησης ερευνών σχετικά με τις τεχνολογίες που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, την ποσοτική έρευνα αγοράς σχετικά με την υιοθέτηση της τεχνολογίας από τους καταναλωτές, καθώς και τις δαπάνες των επιχειρήσεων στον τομέα της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών. Έτσι η δημοσιευμένη έρευνα της Forrester, θεωρείται χρήσιμο εργαλείο για ειδικότητες επιστημόνων Οικονομικών Επιστημών, Πληροφορικής και Μηχανικών Υπολογιστών.

Η υπηρεσία πρόσβασης στις δημοσιευμένες μελέτες και αναλύσεις της Forrester, ανήκει στις “ομοσπονδιακές υπηρεσίες” του Εθνικού Δικτύου Έρευνας & Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ). Για την πρόσβαση στην υπηρεσία, οι χρήστες χρησιμοποιούν τον ιδρυματικό λογαριασμό του ΑΠΘ και η πιστοποίηση γίνεται μέσω της υποδομής πιστοποίησης και εξουσιοδότησης χρηστών (ΑΑΙ) που είναι υπό τη διαχείριση του Κέντρου Λειτουργίας Δικτύου.

Η υπηρεσία είναι προσβάσιμη μέσω της σελίδας: http://forrester.grnet.gr.

Με εκτίμηση,
το Κέντρο Λειτουργίας Δικτύου ΑΠΘ

Μετάβαση στο περιεχόμενο