Πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος εκ μέρους των μελών ΔΕΠ του Α.Π.Θ. για συμμετοχή στις Συμφωνίες Επιστημονικής συνεργασίας για το έτος 2009

Προκειμένου να καταρτισθούν τα Προγράμματα Εργασίας για το έτος 2009 σε 40 από τις Συμφωνίες Επιστημονικής Συνεργασίας που έχει συνάψει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με Πανεπιστήμια του εξωτερικού, σας πληροφορούμε ότι έχει διαβιβασθεί σχετικό έγγραφο, κατά περίπτωση, στις εμπλεκόμενες Σχολές και Τμήματα.

Κατάσταση των Συμφωνιών αυτών και λεπτομέρειες για κάθε Συμφωνία υπάρχουν στo συνημμένο 1.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πάρετε μέρος σε κάποιο Πρόγραμμα, πραγματοποιώντας επιστημονική επίσκεψη (έρευνα ή διάλεξη) σε ένα από τα αναφερόμενα Πανεπιστήμια και με υποχρεώσεις που περιγράφονται σε κάθε επί μέρους Συμφωνία, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το έντυπο που υπάρχει στο συνημμένο 2 (Αίτηση Συμμετοχής) και να το υποβάλετε στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων δια του Τμήματός σας έως τις 5 Δεκεμβρίου 2008, για να γίνει η επιλογή των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα.

Με νεότερη αλληλογραφία θα σας ενημερώσουμε για την κατάρτιση των Προγραμμάτων Εργασίας των Συμφωνιών Επιστημονικής Συνεργασίας, οι οποίες αυτή τη στιγμή είναι στην διαδικασία ανανέωσης και υπογραφής τους.

Για ενημέρωσή σας στο συνημμένο 3 μπορείτε να βρείτε κατάσταση όλων των Συμφωνιών Επιστημονικής Συνεργασίας, που έχει υπογράψει το Α.Π.Θ. με Πανεπιστήμια του εξωτερικού.

H Προϊσταμένη
της Δ/νσης Συντονισμού Ακαδημαϊκών Μονάδων

Κ. ΠΙΕΡΡΑΚΟΥ

Μετάβαση στο περιεχόμενο