Πρόσκληση υποβολής αίτησης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο των Διμερών Μορφωτικών Ανταλλαγών Υπ. Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ. του έτους 2012.

Το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε την προκήρυξη πενήντα τριών (53) θέσεων στα Διμερή Προγράμματα Μορφωτικών Ανταλλαγών έτους 2012.

Τα προγράμματα αυτών των μορφωτικών ανταλλαγών αφορούν:

  • Το μόνιμο Διδακτικό Ερευνητικό Προσωπικό (Δ.Ε.Π.)
  • Το μόνιμο Ειδικό και Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό (Ε.Ε.ΔΙ.Π.)
  • Υποψήφιους Διδάκτορες
  • Ανώτατα Στελέχη Διοίκησης των Πανεπιστημίων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει:

  1.  να αποστείλουν την αίτησή τους ταχυδρομικά στο Υπ. Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ. – Τμήμα Διαπανεπιστημιακών  Σχέσεων με σφραγίδα ταχυδρομείου μέχρι την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012.
  2. να καταθέσουν την αίτησή τους στην Υπηρεσία Πρωτοκόλλου στο ισόγειο του Υπουργείου για το Τμήμα Διαπανεπιστημιακών Σχέσεων (με χαρακτηρισμό μονάδας Β4) μέχρι και την 31η Ιανουαρίου 2012.

Παρακαλούμε για ενημέρωση τυχόν ενδιαφερομένων μελών της Σχολής / του Τμήματός σας, με την πληροφορία ότι δεν θα δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων.

Αναλυτικές πληροφορίες για τις χώρες που συμμετέχουν, τις προϋποθέσεις και κριτήρια επιλογής, την διαδικασία υποβολής αίτησης και την οικονομική κάλυψη από ελληνικής πλευράς, μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι από την συνημμένη αλληλογραφία.

Με τιμή,

Ελένη Μπαχτσαβανοπούλου – Κωτσάκη
Προϊσταμένη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πανεπιστημιούπολη, GR 541 24, Θεσσαλονίκη

Μετάβαση στο περιεχόμενο