Φοιτητικό Εργαστήριο Σχεδιασμού (workshop) από τον Τομέα Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Εικαστικών Τεχνών του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του ΑΠΘ

Ο Τομέας Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Εικαστικών Τεχνών του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει Φοιτητικό Εργαστήριο Σχεδιασμού (Workshop) με προσκεκλημένους τους καθηγητές και αρχιτέκτονες Heather Woofter & Sung Ho Kim (Axi:ome) Washington University στο St. Louis, Η.Π.Α.
Το workshop θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του μαθήματος ‘XXL-Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός και Ψηφιακές Τεχνολογίες’ και θα διερευνήσει τις δυνατότητες χαρτογράφησης δεδομένων από το περιβάλλον για τη διάρθρωση στοιχείων αστικού εξοπλισμού η κατασκευή των οποίων βασίζεται στην επανάχρηση αντικειμένων καθημερινής χρήσης.

Το workshop θα διεξαχθεί στους χώρους του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από την Τετάρτη 19-05-2010 έως την Τρίτη 25-05-2010.
Στο workshop συμμετέχουν οι διδάσκοντες Σταύρος Βεργόπουλος, Δημήτρης Κονταξάκης, Αναστάσιος Τέλλιος, Σπύρος Παπαδημητρίου, Βασίλης Παπαδιαμαντόπουλος και Δήμητρα Χατζησάββα.  Συμμετέχουν επίσης οι αρχιτέκτονες Δημήτρης Γουρδούκης και Κατερίνα Τρυφωνίδου.

Την Τρίτη 25-05-2010, ώρα 12:00, οι φοιτητές θα παρουσιάσουν τις εργασίες των στην Αίθουσα 301 του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Την Τρίτη 25-05-2010, ώρα 19:00, οι αρχιτέκτονες Heather Woofter και Sung Ho Kim θα δώσουν διάλεξη με θέμα: ‘Specular’ στο αμφιθέατρο ‘Α. Τσιουμής’ του Τμήματος Τοπογράφων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο