Χαιρετισμός Νέων Πρυτανικών Αρχών

Αγαπητοί συνάδελφοι, εργαζόμενοι με οποιαδήποτε ιδιότητα στο Πανεπιστήμιο

Μετά την ετυμηγορία των τελευταίων πρυτανικών εκλογών έφτασε η στιγμή αναλήψεως της ευθύνης των ακαδημαϊκών μας κοινών. Οι αρχές λειτουργίας και οι θέσεις μας, σας είναι γνωστές.
Αυτό που επιβεβαιώνουμε σήμερα είναι η αμετακίνητη βούλησή μας για την πλήρη εφαρμογή τους. Ακόμη επαναδιατυπώνουμε τον σεβασμό και την ιδιαίτερη ικανοποίηση μας για την ετυμηγορία σας και ότι η εντολή σας αποτελεί ύψιστη επιταγή, την οποία θα υπηρετήσουμε με αφοσίωση και κατά το δυνατόν μεγαλύτερη λυσιτέλεια.

Η σημερινή ημέρα αναλήψεως των καθηκόντων μας βρίσκει την ακαδημαϊκή μας κοινότητα συσπειρωμένη και τις Πρυτανικές Αρχές στην υπηρεσία όλων των συναδέλφων και εργαζομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Η προοπτική μας είναι ένα Πανεπιστήμιο με διαφάνεια λειτουργίας, ποιοτικό, καινοτομικό, με νεωτερική εκπαίδευση, ώσμωση με την κοινωνία, διεπιστημονικότητα και αριστεία στην έρευνα.

Ένα πανεπιστήμιο πρωτοπόρο στον ακαδημαϊκό στίβο και στα κοινωνικά δρώμενα. Στον αγώνα αυτό θα δοθούμε με όλες μας τις δυνάμεις και ζητάμε την συνεισφορά σας, η οποία θα δημιουργήσει και το αποτέλεσμα.

Ευχόμαστε στις απερχόμενες πρυτανικές αρχές υγεία και ευόδωση των μελλοντικών προσδοκιών τους.

Η νέα πρυτανεία

Τάσος Μάνθος
Αθανασία Τσατσάκου
Σταύρος Πανάς
Ανδρέας Γιαννακουδάκης

Μετάβαση στο περιεχόμενο