Ανακοίνωση για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης εκπροσώπων στο ΔΣ του ΕΣΔΕΠ και στο 16ο συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ

Σε συνέχεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΕΣΔΕΠ-ΑΠΘ στις 8/11/2023, σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα σχετικά με τις εκλογές του Συλλόγου:

  • Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΕΣΔΕΠ-ΑΠΘ και των εκπροσώπων του Συλλόγου στο 16ο Συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 από τις 10:00 έως τις 17:00 στο ισόγειο του κτιρίου Διοίκησης (αίθουσα VIP).
  • Οι υποψηφιότητες και τα ψηφοδέλτια θα πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά έως τη Πέμπτη 30/11/2023 και ώρα 14.00 και στις δ/νσεις: στον πρόεδρο ή και τη γραμματέα της Εφορευτικής Επιτροπής: Α. Μπαλτζής (baltzis@auth.gr) και Ι. Βαμβακίδου (ibambak@nured.auth.gr), καθώς και στα μέλη της, Ε. Παυλίδου (elpavlid@auth.gr), Σεραφείμ Αλεξίου (seralex@phed.auth.gr) και Μ. Αθανασοπούλου (athanasopoulou@thea.auth.gr).
  • Η οικονομική συνδρομή για την διετία 2022-23 που θα πρέπει να καταβληθεί για να είναι τα μέλη (παλαιά και νεο-εγγραφόμενα) του ΕΣΔΕΠ-ΑΠΘ οικονομικά τακτοποιημένα και να μπορούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, έχει οριστεί στα 10€.
  • Κάθε συνάδελφος δικαιούται να ψηφίσει σε έναν (1) μόνον σύλλογο που θα επιλέξει, και για το ΔΣ του Συλλόγου και για εκπροσώπους στο συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ, στην περίπτωση που ανήκει και σε άλλο σύλλογο (Ιατρικής, Οδοντιατρικής).

Διευκρινίσεις για τα υποβαλλόμενα ψηφοδέλτια:
(α) υποψηφιότητες για το ΔΣ,
(β) υποψηφιότητες για την Εξελεγκτική Επιτροπή,
(γ) υποψηφιότητες για τους εκπροσώπους στο 16ο Συνέδριο της ΠΟΣΔΕΠ.

Για την Εφορευτική Επιτροπή
O Πρόεδρος
Αλέξανδρος Μπαλτζής

Μετάβαση στο περιεχόμενο