EPICUR Centre for International Teaching & Learning (EPiC TLC): Διαδικτυακές Εκδηλώσεις Υποστήριξης για το Διδακτικό Προσωπικό

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με την έναρξη του χειμερινού εξαμήνου 2024-2025, το  EPICUR Centre for International Teaching & Learning (EPiC TLC) – αντίστοιχο του Κέντρου Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (ΚΕΔΙΜΑ) του ΑΠΘ – διοργανώνει για το μήνα Σεπτέμβριο σειρά διαδικτυακών εκδηλώσεων για όλα τα μέλη του διδακτικού προσωπικού.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το EPiC TLC και οδηγίες σχετικά με τη σύνδεσή σας στην ψηφιακή του πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο: https://www.auth.gr/news/gnoriste-to-epicur-centre-for-international-teaching-learning-epic-tlc/

Ακολουθεί το πρόγραμμα των διαδικτυακών εκδηλώσεων:

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024
Στις 12.00 – 13.00
Ενημέρωση για τα μαθήματα στο EPICUR (EPICUR Semester Kick-off).

Διαδικτυακή συνάντηση προετοιμασίας ενόψει της έναρξης των EPICUR μαθημάτων. Θα δοθούν πληροφορίες και τυχόν διευκρινίσεις που αφορούν διαδικαστικά θέματα ή θέματα διοικητικής φύσης. Οι διδάσκουσες/διδάσκοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες σχετικά με το σχεδιασμό των μαθημάτων τους και την μέχρι σήμερα εμπειρία τους.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσω Zoom

Στις 13.00 – 14.00
EPiC EduTalk & Café September*

Παρουσίαση με τίτλο «Teaching Sustainability: Using the SDGs as Building Blocks to Address Students as Change Makers» από τους Marc Frick and Fabia Willi, μέλη της ομάδας EUCOR-EPICUR στο Πανεπιστήμιο της Βασιλείας (Ελβετία). Θα ακολουθήσει συζήτηση. Δήλωση συμμετοχής. Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή στην ψηφιακή πλατφόρμα. Η εγγραφή γίνεται άπαξ**.

*Τα EPiC EduTalks & Cafés διοργανώνονται από το EPiC TLC 4 φορές το χρόνο και απευθύνονται σε όλο το διδακτικό προσωπικό των πανεπιστημίων – μελών της Συμμαχίας για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο EPICUR.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
Στις 14.00 – 15.00
Καλές πρακτικές μαθημάτων (Launch of the Best Practice Guide).

Εκπαιδευτικοί πόροι για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των EPICUR μαθημάτων. Ανακαλύψτε χρήσιμους εκπαιδευτικούς πόρους και μάθετε πώς μπορείτε να συμβάλλετε.Δήλωση συμμετοχής. Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή στην ψηφιακή πλατφόρμα. Η εγγραφή γίνεται άπαξ**.

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024
Στις 10.00 – 14.00
Teaching & Learning in Intercultural Contexts.

Workshop για τον εμπλουτισμό των διδακτικών σας δεξιοτήτων με τη συμμετοχή εμπειρογνωμόνων της Διδακτικής και της Διαπολιτισμικότητας της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Δήλωση συμμετοχής. Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να έχετε κάνει εγγραφή στην ψηφιακή πλατφόρμα. Η εγγραφή γίνεται άπαξ**.


Ενημερωθείτε για όλες τις δράσεις του EPiC TLC  από το Newsletter Σεπτεμβρίου.

————-

**Πώς θα συνδεθείτε.

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://learn.epicur.education/login.php?target=crs_1561&cmd=force_login&lang=en.

Επιλέξτε το εικονίδιο με το λογότυπο του ΑΠΘ και καταχωρήστε τον ιδρυματικό σας λογαριασμό.



Με ακαδημαϊκούς χαιρετισμούς,
Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του EPICUR
Καθηγητής Γεώργιος Τζέτζης

Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Διά Βίου Μάθησης
Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας

Μετάβαση στο περιεχόμενο