Προκήρυξη για την εισαγωγή στο Αγγλόφωνο Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο “Εφαρμοσμένη Βιοπληροφορική”

Τα Τμήματα Βιολογίας ΑΠΘ και Επιστήμης και Τεχνολογίας ΔΙΠΑΕ προκηρύσσουν για τρίτη χρονιά (2024-25) το αγγλόφωνο Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών
«Εφαρμοσμένη Βιοπληροφορική» (“Applied Bioinformatics”).

Το πρόγραμμα παρέχει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση μεταπτυχιακού επιπέδου αιχμής στην απόκτηση, τον χειρισμό, τη στατιστική ανάλυση και την ερμηνεία μεγάλων δεδομένων στη βιολογία. Τα μαθήματα συνδυάζουν διαλέξεις με πρακτικές ασκήσεις σε υπολογιστικά συστήματα και εργαστηριακές ασκήσεις που αναφέρονται σε βιολογικά προβλήματα ολόκληρου του φάσματος των βιοεπιστημών.

Υποβολή δικαιολογητικών
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατατίθενται εμπρόθεσμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΔιΙΠΜΣ msc-appbio@auth.gr. Η υποβολή των δικαιολογητικών θα γίνεται δεκτή από τη Γραμματεία του Προγράμματος μέχρι και τις 23/06/2024. Οι υποψήφιοι ειδοποιούνται μέσω email για τη διεξαγωγή της συνέντευξης. Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου 2024.
Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στην ιστοσελίδα του αγγλόφωνου ΔιΙΠΜΣ https://websites.auth.gr/appbio/

Μετάβαση στο περιεχόμενο