Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για βραχυχρόνια κινητικότητα υποψήφιων διδακτορισσών/διδακτόρων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Τμήμα Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων προκηρύσσει πρόσκληση υποβολής αιτήσεων βραχυχρόνιας (5-30 ημερών) μετακίνησης υποψήφιων διδακτορισσών/διδακτόρων και μεταδιδακτορισσών/μεταδιδακτόρων στο πλαίσιο της δράσης Erasmus+ για Σπουδές. Οι μετακινήσεις θα αφορούν στο εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2024-2025 και απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι η ύπαρξη της ιδιότητας του διδακτορικού φοιτητή/της διδακτορικής φοιτήτριας κατά την υποβολή της σχετικής αίτησης.

Στην ιστοσελίδα του Τμήματος, https://eurep.auth.gr/el/students/studies-shortterm  μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Erasmus+ για Σπουδές, τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια, τη διαδικασία υποβολής αίτησης, και τη διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων και επιλογής.

Περίοδος υποβολής αιτήσεων:  20 Σεπτεμβρίου έως και 18 Οκτωβρίου 2024 (14:00, ώρα Ελλάδας).

Παρακαλούμε για την έγκαιρη υποβολή των αιτήσεων ώστε να αποφευχθεί πιθανή υπερφόρτωση του συστήματος και, κατά συνέπεια, η όποια ταλαιπωρία των ενδιαφερομένων κατά τις τελευταίες ημέρες υποβολής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες ως προς τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, παρακαλούμε να παρακολουθήσετε την καταγραφή της σχετικής ενημερωτικής εκδήλωσης. Σε περίπτωση αποριών, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα μας στη διεύθυνση erasmus-outgoing@auth.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο