Διεθνής ηλεκτρονικός διαγωνισμός ανοικτής διαδικασίας (Αρ. 354/2015) με τίτλο «Καθαριότητα κτιρίων, εγκαταστάσεων και εξωτερικών χώρων του ΑΠΘ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡ. 354/2015

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης προκηρύσσει διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό ανοικτής διαδικασίας για την ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει την καθαριότητα κτιρίων, εγκαταστάσεων και εξωτερικών χώρων του ΑΠΘ, για χρονικό διάστημα 22 μηνών από 1-1-2017 ή από την υπογραφή της σύμβασης και μέχρι τις 31-10-2018, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, σύμφωνα με τα παρακάτω κριτήρια:
1. Πληρότητα της δυνατότητας αντιμετώπισης του έργου της καθαριότητας των επιμέρους και του συνόλου των εγκαταστάσεων του ΑΠΘ σε σχέση με τον προτεινόμενο μηχανικό και τεχνικό εξοπλισμό.
2. Πληρότητα, ρεαλιστικότητα, αποτελεσματικότητα προτεινόμενης οργάνωσης για την παροχή των υπηρεσιών καθαριότητας.
3. Αξιοπιστία και ρεαλιστικότητα της μεθοδολογίας εσωτερικού ελέγχου και επόπτευσης των εργασιών καθαριότητας.
4. Διαδικασίες διαρκούς επιμόρφωσης του προσωπικού καθαριότητας και ειδική εκπαίδευση της προτεινόμενης στελέχωσης της ομάδας καθαριότητας.

Περιγραφή του έργου: Αντικείμενο του έργου είναι η παροχή υπηρεσιών καθαριότητας σε χώρους του ΑΠΘ, που αναλυτικά περιγράφονται στο τεύχος της συνημμένης διακήρυξης.

Επιπλέον πληροφορίες για το διαγωνισμό δίνονται στη συνημμένη προκήρυξη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο