ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠ.ΑΡΙΘ. 88/2015 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΙΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

Ανακοινώνουμε ότι η Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη του Α.Π.Θ. Θεσσαλονίκης καλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις-εταιρείες να συμμετάσχουν στη ηλεκτρονική διαδικασία διαπραγμάτευσης με σφραγισμένες προσφορές, για την ανακήρυξη αναδόχου για τη σύναψη σύμβασης με αντικείμενο την εκμετάλλευση του μαγειρείου εστιατορίου (των χώρων παραγωγής και διανομής του φοιτητικού συσσιτίου) της Πανεπιστημιακής Φοιτητικής Λέσχης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, για τη σίτιση περίπου πέντε χιλιάδων επτακοσίων πενήντα (5.750) φοιτητών του Α.Π.Θ., με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά, για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών (πλην Χριστουγέννων ή Πάσχα), ήτοι εκατόν είκοσι (120) ημερών (πλην Χριστουγέννων ή Πάσχα) από την υπογραφή της σύμβασης και με δυνατότητα αν παραστεί ανάγκη παράτασής της, για έως και για άλλους τέσσερις (4) μήνες.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό του ενός εκατομμυρίου διακοσίων σαράντα δύο χιλιάδων ευρώ (1.242.000,00€) πλέον Φ.Π.Α.    

Η διαδικασία διαπραγμάτευσης θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr, του ΕΣΗΔΗΣ, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα που ορίζει η παρούσα, στην Ελληνική γλώσσα, σε ηλεκτρονικό φάκελο, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο Ν.4155/13 (ΦΕΚ/Α/29.05.2013), στο άρθρο 11 της Υ.Α. Π1/2390/2013 (ΦΕΚ/Β/2677/21.10.2013) “Τεχνικές λεπτομέρειες και διαδικασίες λειτουργίας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Συμβάσεων (ΕΣHΔΗΣ)” και στο ΠΔ 60/07.  Tα πρωτότυπα έγγραφα θα κατατίθενται στο Πρωτόκολλο της Πανεπιστημιακής Φοιτητικής Λέσχης, εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ηλεκτρονική υποβολή.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 22.06.2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00. Μετά την παρέλευση της παραπάνω καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα.

Η διαπραγμάτευση θα διενεργηθεί στις 26.06.2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00π.μ., από την αρμόδια Επιτροπή αποσφράγισης – αξιολόγησης στο γραφείο Νο56  της Π.Φ.Λέσχης. 

Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους διαγωνιζόμενους επί εκατόν πενήντα (150) ημέρες από την επόμενη της διενέργειας της διαπραγματευτικής διαδικασίας. Εάν οι διαγωνιζόμενοι κληθούν να παρατείνουν την ισχύ των προσφορών τους, οι προσφορές τους ισχύουν και τους δεσμεύουν και για το επιπλέον αυτό χρονικό διάστημα.

Στα δικαιολογητικά συμμετοχής υποβάλλεται εγγύηση συμμετοχής, η οποία εκδίδεται κατά το άρθρο 25 του Π.Δ. 118/2007 από αναγνωρισμένο πιστωτικό ίδρυμα υπέρ του συμμετέχοντος για ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2% (Ν. 4281, άρθρο 157, §1, στοιχ.α) επί της συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης εκτός ΦΠΑ .  Η εγγύηση συμμετοχής αν δεν είναι αόριστης διάρκειας, θα πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για 180 ημέρες.

Ο ανάδοχος υποχρεούται να καταθέσει εγγύηση καλής εκτέλεσης των όρων της σύμβασης, το ύψος της οποίας αντιστοιχεί σε ποσοστό 5% (Ν. 4281, άρθρο 157, §1, στοιχ.β) της συνολικής συμβατικής αξίας χωρίς ΦΠΑ.  Η εγγύηση κατατίθεται προ ή κατά την υπογραφή της σύμβασης.

Η 88/2015 θα αναρτηθεί στη διαδικτυακή πύλη του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) και στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ) τα οποία τηρούνται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.promitheus.gov.gr, στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.diavgeia.gov.gr και στο παρόν δικτυακό τόπο της αναθέτουσας αρχής www.auth.gr/news/tenders_pfl.

Σε περίπτωση που ζητηθούν από τους ενδιαφερόμενους συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικές με τα έγγραφα της παρούσας διαδικασίας, αυτές υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο δικτυακό τόπο της παρούσας, από τους εγγεγραμμένους υποψήφιους αναδόχους, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ και φέρουν ψηφιακή υπογραφή.  Αιτήματα παροχής πληροφοριών που υποβάλλονται εκτός της ανωτέρω διαδικασίας δεν εξετάζονται.  Οι απαντήσεις στα ερωτήματα θα πραγματοποιούνται μέσω του συστήματος και θα αναρτώνται στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ.

Κατά τα λοιπά όσον αφορά ιδίως τις εγγυήσεις, τις διοικητικές προσφυγές, την εκτέλεση της σύμβασης, τους ειδικούς όρους, το υπόδειγμα εγγυητικής επιστολής συμμετοχής, παραρτήματα κ.ά. ισχύουν τα αναφερόμενα στην υπ’ αριθ. 83/2014 διακήρυξη (ΑΔΑ: 7ΩΡΓΟΡΛΨ-ΧΚΖ) της Π.Φ. Λέσχης η οποία είναι αναρτημένη στη Διαύγεια της υπηρεσίας και στο παρόν δικτυακό τόπο της αναθέτουσας αρχής www.auth.gr/news/tenders_pfl.

Στην περίπτωση που η τακτική διαγωνιστική διαδικασία ολοκληρωθεί πριν τη λήξη της σύμβασης που θα υπογραφεί συνεπεία της παρούσης, αυτή θα λυθεί αυτομάτως και αυτοδικαίως χωρίς καμία αξίωση αποζημίωσης του αναδόχου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο